Aquaponické rukolové pesto
- Čerstvost a kvalita plná chuti
Příjemně nahořklý říz rukoly v této úpravě úžasně zpestří každý pokrm, u kterého si pesto umíte jen trochu představit. Pastu, lasagne, rizoto, pizzu. Slané koláče jako je třeba quiche. Zapečenou bagetku, ale i čerstvý chléb. Saláty či pečenou zeleninu. Marinádu na maso, kupříkladu rybí… Za důvěru se vám odvděčí jak ústupem únavy, tak i spoustou zdraví prospěšných látek či podporou trávení. Pozor: Probouzí též apetit sexuální.
Popis produktu
Experimentujeme, kombinujeme , ochutnáváme! Jak v kuchyni využit pesto?
Jako omáčka k těstovinám | rukolové pesto je skvělé s těstovinami. Můžete ho použít s jakýmkoli druhem těstovin, například s linguine nebo s tagliatelle |
Jako dip | Rukolové pesto můžete také použít jako dip pro zeleninu nebo chipsy. Pokud máte rádi pikantní chuť, můžete přidat pár kapek citronové šťávy |
ako pomazánka na chleba | ukolové pesto je skvělou pomazánkou na chleba, zejména pokud máte rádi silnější chuť. Můžete ho také použít k přípravě chlebových sendvičů |
Jako ingredience do salátů | Rukolové pesto můžete přidat do salátů jako dochucovadlo. Můžete ho přidat do řeckého salátu nebo ho použít jako náhradu za obyčejný dresink |