V rámci spolupráce s naším skvělým kuchařem Honzou Vorlem vám nyní představujeme jeden z jeho receptů. Následně ho najdete v kuchařce, kterou pro vás připravujeme a již brzy bude venku! Věřte nám, máte se na co těšit.
- Příprava: 20 minut
- Vaření: 30 minut
- Počet porcí: 2
Jak na to?
- Sumečka vykostíme a obalíme v mouce, pak vejci a nakonec strouhance.
- Na pánvi předehřejeme olej na 180 °C. Poté do něj vložíme sumečka a osmažíme dozlatova.
- Uvaříme brambory a nakrájíme je na kolečka.
- Z dijonské hořčice, medu a olivového oleje uděláme zálivku, kterou pak ochutíme brambory.
- Omyjeme salát dubáček a v míse ho dochutíme solí, pepřem a trochou olivového oleje.
- Podáváme ozdobené koprem.
Ochutnejte i naše rybí delikatesy.
Nechte si chutnat!