- Příprava: 30 - 40 minut
Co budete potřebovat?
filet sumečka afrického | hrášek | máta | citronová šťáva | parmazán (nebo pecorino) | olivový olej | microgreens hrášku | čerstvé chilli | maldonská sůl | pepř
Jak na to?
- Hrášek blanšírujeme minutu v horké vodě a zaledujeme, aby si uchoval zelenou barvu.
- Rozmixujeme ho společně s hrstí máty a parmazánu, případně dochutíme solí, pepřem nebo citronem. Pokud je směs příliš hustá, zředíme vodou a olivový olejem.
- Filet sumečka osolíme, opepříme a grilujeme z obou stran.
- Podáváme na „hnízdu“ hráškového pyré, posypaný maldonskou solí, microgreens hrášku a plátky chilli.
Určitě vyzkoušejte našeho aquaponického sumečka afrického, věříme, že tím potěšíte své chuťové buňky. Navíc prospějete i svému zdraví.